fbpx 4

Идеи за подарък на жена

Искаш да подариш нещо оригинално, запомнящо се, практично, но нямаш представа какво? На правилото място си. Ние обожаваме подаръци и се постарахме много, за да ти предложим няколко прекрасни идеи за подарък на жена.

Това, с което се отличаваме от други онлайн магазини, които ще намериш в интернет, е персонализацията на бижутата, които предлагаме. Всяка приятелка, съпруга, майка, колежка би се трогнала от медальон или гривна, създаден специално за нея. Прибави към сантименталната стойност и красива опаковка, любезно отношение и бърза изработка – ето защо сме перфектният избор за подарък на всяка жена!

1. Персонализиран медальон или гривна

Избери частици според интересите, личността, любимите неща на дамата. Избери медальон или гривна и ние ще ти изпратим снимка на готовото бижу. Ако комбинацията от частици не ти допадне, можеш да ги замениш. Представи си изненадата в очите в на жената, която искаш да зарадваш, когато види бижу, пълно с малки символи на всичко нейно любимо! Можеш да добавиш и гравирана плочка с послание по твой избор! А ето и някои идеи:

Персонализираните бижута за подходящи за много поводи  – рожден ден, имен ден, годишнина, кръщене, погача, моминско парти и разбира се – без повод, просто за да кажеш „Обичам те!“.

Можем да направим медальон или гривна за подарък на учителка, лекарка, шефка – разнообразието от частици и възможността за гравиране на текст по избор ти дава възможност да подариш лично бижу дори за нестандартни поводи. 

2. Подаръчна кутия с готини изненади

За бюджет около 100лв можеш да подариш кутия с няколко готини продукта. Направихме сетове, които са супер идея за подарък на жена, защото съчетават няколко неща, които ние, дамите, харесваме.

Красиво опакована кутия, практични и актуални подаръци, картичка. Определено прави впечатление, когато подаръкът е изпипан и добре поднесен. Ще си спестиш много време от обикаляне по магазини, избиране, комбиниране, опаковане. Помислили сме за всичко! 

Разгледай всички кутии за подарък на жена, които предлагаме. А ето и какво съдържат те:

* Персонализирано бижу Твоят почерк – имаме прекрасни отзиви от дами, получили за подарък от нашите бижута. Голяма част от тях не са виждали преди подобни бижута и са изненадани и впечатлени от идеята. След това идва радостта от персонализираните частици

** Ароматна свещ със забавен надпис

*** Луксозно скрънчи от естествена коприна

**** Цвете с шоколадов трюфел

***** Авторска картичка, в която да напишеш своето пожелание

Довери ни се и избери прекрасните ни кутии, приготвени с много внимание и любов към изненадите!

 

3. Гифт карта „Твоят почерк“

Гифт картата е универсален подарък, с който няма как да сбъркате. За тези от вас, които не обичат да подаряват пари на ръка, предлагаме красиви ваучери, които да поднесете. Така подарявате възможността жената сама да избере бижу, което най-много й подхожда и харесва.

Можете да разчитате, че ще съдействаме по най-добрия начин на дамата и тя ще остане впечатлена от любезното обслужване. Постоянно разширяваме асортимента си и можем да предложим нещо подходящо за всяка жена.

Идеи за подарък на жена
Идеи за подарък на жена
Идеи за подарък на жена
Идеи за подарък на жена

На разположение сме да ти съдействаме в избора! Свържи се с нас на посочените контакти.