fbpx 4

Оригинален подарък за моминско парти

Моминското парти е много вълнуващ момент за всяка бъдеща булка. Време, прекарано с най-близките приятелки и страхотни емоции, които остават за цял живот.

Обикновено приятелките на булката отделят доста време, за да изберат подходяща локация, красива украса и парти аксесоари, да приготвят игри и подарък за булката. Момичетата най-често подаряват на бъдещата булка бельо, хубав парфюм или подобен подарък, който е твърде вероятно да не бъде по мярка или да не е съвсем по вкуса на булката.

Ние ще Ви предложим нещо оригинално и много емоционално – един нестандартен подарък, в който ще се влюбите! 

Изненада за бъдещата булка и прекрасен спомен от моминското парти

Нашите медальончета и гривни са изработени от медицинска стомана. Те се отварят и в тях поставяме малки частици, свързани с емоции, храни и напитки, хоби, работа, събития и др. Накрая се получава персонализирано бижу, пълно с щастие. Колие и гривна са сред често избираните подаръци, защото са трайни и остават за спомен. А и кое момиче не би носило красив аксесоар? Предлагаме над 100 вида частици и комбинациите, които можете да направите, са най-разнообразни! Можете да изберете от готовите ни предложения, създадени с много любов за Вашия специален ден или сами да изберете частиците, които да поставим вътре – в случай че знаете кои са най-любимите неща на булката! 

Парти аксесоари за кума, шаферка и отбора на булката

Освен като подарък за главното действащо лице, а именно – прекрасната булка, нашите бижута ще бъдат хитов аксесоар, който всяко от момичетата да носи. Предлагаме много варианти и всеки от тях е много интересен! 1. Еднакви бижута за всички дами на моминското парти Изберете цвят медальони или гривни, както и частици, и ние ще изработим необходимия брой бижута. Това може да бъде вашия своеобразен „дрескод“ за партито! 2. Един тип бижута, но всяко от тях да бъде персонализирано с различни частици По този начин всички момичета ще имате еднакви аксесоари, но в същото време и различни, според интересите на всяка от вас. Бижуто ще можете да носите и в ежедневието след моминското парти! 3. Бижута, гравирани с надписи „Кума“, „Шаферка“, „Отбор на булката“ или др. Много свежо и закачливо – всяка дама да носи „титлата“ си. Плочките с надписи могат да бъдат извадени след моминското парти и отново бижуто ще бъде подходящо за носене всеки ден. Предлагаме и отстъпка за поръчки на комплект медальони или гривни за моминско парти! Само ни попитайте! 🙂