fbpx 4

Често задавани въпроси

От какъв материал са направени медальоните и верижките?

Медальоните са изработени от висококачествена медицинска стомана 316L и стъкло. Верижките са изработени от медицинска стомана 316L.

Могат ли бижутата да се мокрят?

Стоманата няма да промени цвета си при мокрене. Въпреки това съветваме да не се къпете с бижутата и да не ги мокрите, тъй като е възможно това да доведе до отлепяне на стъклената част. Възможно е проникване на вода вътре в бижуто и повреда както на бижуто, така и на частиците. Твоят почерк не носи отговорност за повредени бижута, които са били мокрени.

Мога ли да отворя колието си?

Да, колиетата се отварят чрез “завинтване” и “развинтване”. За да го отворите, въртете обратно на часовниковата стрелка. За да го затворите, въртете по посока на часовниковата стрелка.

Мога ли да сменям частиците?

Да, можете да отваряте бижутата си и да сменяте, подреждате, изваждате, добавяте частици. Винаги затваряйте плътно бижуто след отваряне!

Колко частици се събират в бижутата?

Зависи от големината и формата на частиците. Медальоните са с диаметър 3см и събират 4-10 частици плюс кристалчета. Мини медальоните и гривните са с диаметър 2.5см и събират 3-5 частици плюс кристалчета. Винаги изпращаме снимка на бижуто с избраните от теб частици, за да видиш как седят, дали се събират всички или просто да избереш между различни варианти, които ти допадат.

С коя куриерска фирма е доставката?

Работим само с Еконт.

От какъв материал са направени гривните?

Гривните са изработени от висококачествена медицинска стомана 316L и стъкло. Каишките са направени от изкуствена кожа.

Как да съхранявам бижуто си?

Препоръчваме да не мокрите бижутата и да ги съхранявате в кутийката, в която пристигат при вас, без да се търкат в други бижута. Това ще запази добрия им външен вид.

Мога ли да отворя гривната си?

Да, капачето на гривната се затваря с магнит. Намерете малката извивка и вдигнете капачето нагоре, за да отворите гривната.

Мога ли да добавя към бижуто си гравирана плочка?

Разбира се. Дори да сте закупили бижу, можете да поръчате само гравирана плочка, да отворите вкъщи бижуто си и да я поставите вътре.

За колко дни ще получа бижуто си?

Ако избереш бижу с частици, без гравирана плочка, стандартната доставка е до 3 работни дни. Поръчки с гравиране стандартно отнемат 4-7 работни дни. За спешни поръчки, не се колебай да се свържеш с нас на посочените контакти.

Твоят Почерк Лого

Абонирай се за нашия инфо бюлетин

Ще ти изпращаме нови продукти, специални предложения и промокодове!

Абонирането беше успешно!