fbpx 4

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

 

ПОРЪЧКА

Всички поръчки, които са направени и потвърдени в работен ден до 16:00ч, се изпращат в срок от 3 работни дни (ако артикулите са налични). Поръчки, направени в събота, неделя и официални празници, се обработват на първия работен ден и се изпращат в срок от 3 работни дни (ако артикулите са налични). Изработката на поръчки с гравиране обикновено отнема 4-7 работни дни. Свържи се с нас, ако поръчката е спешна, за да уточним дали има възможност да пристигне навреме.

При обработване на поръчката ще получиш телефонно обаждане от нас с цел потвърждение на поръчката и уточняване на времето за доставка. Поръчките се изпращат само след потвърждение по телефона от твоя страна.

!!! ВАЖНО – Винаги ти показваме снимка на бижуто преди да го изпратим. Ще имаш възможност да видиш как седи избраната от теб комбинация частици и да направиш корекции. Защото искаме да получиш перфектното бижу!

В случай че даден артикул не е наличен, можеш да се свържеш с нас на посочените контакти, за да получиш информация кога ще бъде отново в наличност.

 

ДОСТАВКА

Доставката се заплаща от клиента според тарифата на „Еконт“. Имаш възможност да поръчаш до точен адрес, офис на Еконт или Еконтомат.

 

 

Твоят Почерк Лого

Абонирай се за нашия инфо бюлетин

Ще ти изпращаме нови продукти, специални предложения и промокодове!

Абонирането беше успешно!