4

 ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

 

В 14-дневен срок от покупката можете да върнете или замените Вашата покупка.

В случай че има някакъв проблем с Вашето бижу или то не Ви е допаднало, моля свържете се с нас на посочените контакти и попитайте за детайлите относно връщане на пратка. (Най-бързо ще Ви обслужим, ако ни изпратите съобщение в социалните мрежи.)

* Не подлежат на замяна или връщане гравирани плочки, които са изработени по индивидуални изисквания на клиента.

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля свържете се с нас на тел: 0894 88 11 17, за да Ви дадем подробна информация как да извършим замяната.

След като ни уведомите за Вашето желание за замяна, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Еконт, който ние ще Ви посочим. Бижутата, които желаете да върнете, трябва да бъдат в търговски вид, изпратени в кутийката и опаковката, в която сте ги получили.

*Клиентът поема транспортните разходи и в двете посоки при замяна на продукт.

Няма как да заменим артикули без да сте ни уведомили предварително на тел. 0894 88 11 17 за Вашето желание за замяна.

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете получения продукт, моля свържете се с нас на тел: 0894 88 11 17, за да Ви дадем подробна информация как да извършим връщането.

Трябва да попълните изпратения от нас формуляр за връщане и да го изпратите заедно с пратката си към нас без наложен платеж – до офис на Еконт, посочен от нас. След като получим пратката и се уверим, че тя отговаря на изискванията за връщане – в търговски вид, не е повредена, изпратена в огириналната кутийка и опаковка, ще възстановим сумата по банков път на посочения от вас IBAN във формуляра за замяна и връщане (в срок от 10 работни дни).

*Клиентът поема транспортните разходи и в двете посоки при връщане на продукт.

Ако при получаването на пратката установите повреда на продукта, моля свържете се с нас на тел: 0894 88 11 17.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

 

Твоят Почерк Лого

Абонирай се за нашия инфо бюлетин

Ще ти изпращаме нови продукти, специални предложения и промокодове!

Абонирането беше успешно!